Zeven redenen om te kiezen voor Callewaert nv

Zeven redenen Callewaert beschikt over een klantenbestand om ú tegen te zeggen. Toeval is dat niet. Ze hadden immers zeven redenen om te kiezen voor Callewaert.

  1. Callewaert heeft een vlakke structuur en korte communicatielijnen. Het is een schoolvoorbeeld voor de no-nonsense aanpak van een West-Vlaams familiebedrijf.
  2. Callewaert is altijd en overal bereikbaar. Onze permanentiedienst staat klaar om u te helpen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.
  3. Callewaert houdt continu een grote voorraad aan componenten op stock. Uw garantie voor een snelle en doeltreffende interventie.
  4. Kwaliteit is voor Callewaert geen doel maar een basisvoorwaarde. Dat uit zich in de gebruikte componenten en in de strenge werkmethodes van elk van onze geschoolde medewerkers.
  5. Als goede West-Vlamingen denken we ook aan uw portefeuille. Bij de ontwerpen en de componentkeuzes die we voorstellen houden we nauwlettend de kosten in het oog, om uit te komen op een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
  6. Callewaert stelt u totaaloplossingen voor in samenwerking met gespecialiseerde partners die de evoluties in hun vakgebied op de voet volgen. Zo kan iedereen zich focussen op zijn eigen core business.
  7. Callewaert is erkend installateur voor openbare werken en behaalde ook het VCA-veiligheidscertificaat.

Callewaert nv

Vaarnewijkstraat +14
8530 Harelbeke
Tel. +32.(0)56 650900
Fax +32.(0)56 716381
info@callewaertnv.be

Onze diensten

Created by CRM.art